Alegeri SUA. Mike Pence și Kamala Harris se vor confrunta separați de panouri de plexiglas, după infectarea lui Donald Trump

Data publicării:
Colaj foto Vicepreședintele Mike Pence și Senatoarea Kamala Harris, candidații pentru vicepreședinția SUA la alegerile din 2020
Vicepreședintele Mike Pence și Senatoarea Kamala Harris, candidații pentru vicepreședinția SUA la alegerile din 2020. Foto: Getty Images

Vicepreședintele Mike Pence și contracandidata sa, senatoarea Kamala Harris se vor confrunta în dezbaterea viceprezidențială în seara zilei de miercuri (noaptea de joi pe fusul orar al României) în condiții speciale de pandemie. Candidații vor fi separați de panouri de protecție plexiglas, relatează BBC.

Pe lângă alte măsuri de protecție, Harris și Pence vor fi așezați la o distanță de 3,6 metri distanță unul de celălalt la evneimentul care va avea loc în Salt Lake City, în statul Utah, pentru a limita posibilitatea răspândirii coronavirusului, mai ales în contextul în care președintele Donald Trump a fost confirmat cu infecție Covid-19 la sfârșitul săptămânii trecute.

Ambii candidați la vicepreședinția Statelor Unite au primit rezultate negative la testele de coronavirus pe care le-au făcut în urma anunțului președintelui american.

Solicitarea pentru montarea panourilor de plexiglas a fost făcută de echipa de campanie a Kamalei Harris, conform presei americane. Purtătoarea de cuvânt a vicepreședintelui Pence a comentat batjocoritor solicitarea: „Dacă senatoarea Harris dorește să își construiască o fortăreață în jurul ei, e liberă să o facă”.

Donald Trump și Joe Biden, candidații la președinția SUA, alături de partenerii lor, Mike Pence și Kamala Harris, candidații la vicepreședinția SUA, se vor confrunta la urne în data de 3 noiembrie.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri