Video "Am crezut că o să mor". Imagini din avionul Japan Airlines care ia foc, reacția pasagerilor când văd flăcările pe geam

Data actualizării: Data publicării:
pasageri evacuati din avionul in flacari la tokyo
Imagini din interiorul avionului Japan Airlines, reacția pasagerilor când aeronava ia foc. FOTO X (Twitter)

Au apărut primele imagini din interiorul avionului companiei aeriene Japan Airlines, în momentul în care aeronava e cuprinsă de flăcări. Imaginile surprind reacția pasagerilor.

Înregstrările video au fost filmate de oamenii din avion și au fost postate pe rețelele sociale.

Imaginile surprind momentul în care avionul rulează pe pistă în timp ce la ferestre se văd flăcări.

În primele momente se văd pasagerii care ascultă instrucțiunile echipajului, iar aeronava este cuprinsă de fum. Apoi, oamenii sunt scoși din aeronavă, fiind evacuați pe tobogane.

"Am crezut că o să mor", a scris pe X (fosta Twitter), unul dintre pasagerii care a făcut publice imaginile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un avion al companiei aeriene Japan Airlines s-a ciocnit înainte de aterizarea pe aeroportul Haneda din Tokyo cu o aeronavă a Gărzii de Coastă. Toate cele 379 de persoane aflate la bordul cursei comerciale au fost salvate la timp, în vreme ce 5 din cei 6 membri ai echipajului celeilalte aeronave sunt, momentan, date dispărute, informează BBC.
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri