Anchetă după ce un inspector din poliție le-ar fi spus ofițerilor „să îl împuște” pe 50 Cent

Data publicării:
50 cent

Poliția din New York a deschis o investigație după ce un înalt oficial din poliție le-ar fi spus membrilor echipei sale să îl împuște pe rapperul 50 Cent, relatează BBC News.

Inspectorul-adjunct Emanuel Gonzales le-ar fi dat acest ordin polițiștilor în luna iunie a anului trecut, când o echipă de ofițeri fusese chemată la o gală de box pe care 50 Cent urma să o prezinte.

Potrivit New York Daily News, inspectorul-adjunct le-a cerut ofițerilor să „îl împuște pe loc pe 50 Cent”, însă ulterior a încercat să facă să pară ca și când ar fi glumit.

Cel puțin o persoană a depus plângere împotriva inspectorului, pentru ordinele primite în acea seară.

Rapperul 50 Cent a declarat că ia această amenințare în serios și că se consultă cu avocații săi pentru a vedea care sunt pașii de urmat în acest caz. Departamentul de Poliție din New York a declarat, pentru Radio 1 Newsbeat, că a fost deschisă o anchetă internă.

Cu o lună înainte de incident, inspectorul-adjunct depusese o plângere de hărțuire în circumstanțe agravante împotriva lui 50 Cent. El a declarat că rapperul l-a amenințat pe Instagram, după ce Gonzalez ar fi condus o anchetă la unul dintre cluburile de noapte preferate ale rapperului.

50 Cent a luat plângerea în derâdere și le-a recomandat polițiștilor să continue lupta împotriva infracțiunilor, în loc să își piardă timpul cu asemenea răfuieli.

Într-o postare pe contul său de Twitter, 50 Cent și-a exprimat acum îngrijorarea că nu a fost avertizat cu privire la această amenințare de câtre departamentul de poliție. El l-a descris pe Gonzalez drept „un gangster cu insignă”, dar și-a rugat fanii să nu uite că „mai sunt și oameni buni care lucrează în poliție, așa cum sunt ofițerii care au făcut plângere” contra lui Gonzalez.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri