Angajatul unei benzinării a fost împușcat mortal de un client care a refuzat să poarte mască, în Germania

Data publicării:
benzinarie germania
Angajatul unei benzinării a fost împușcat mortal de un client care a refuzat să poarte mască. Foto: Captură video

Angajatul unei benzinării din Germania a fost împușcat mortal de un client care a refuzat să poarte mască. Tragedia s-a petrecut într-un orășel din vestul țării.

Agresorul, un bărbat de 49 de ani, a intrat în benzinărie să cumpere anumite produse. Însă, casierul i-a spus că nu-l servește dacă nu poartă mască. A plecat, dar s-a întors după o oră cu masca pe față. A scos un pistol și l-a împușcat pe angajat.

Tânărul de 20 de ani a murit pe loc, iar atacatorul a fugit. S-a predat a doua zi poliției și a declarat că este stresat din cauza restricțiilor de pandemie.

Anchetatorii au descoperit că atacatorul avea mai multe arme la domiciliu și că era familiarizat cu teoriile conspirației legate de COVID.

-Este trist, foarte trist. Să omori un tânăr doar din cauza unei măști este trist.

-Îmi pare rău, dar nu pot să am niciun fel de înțelegere pentru persoana care s-a simțit respinsă. Și eu port mască și trebuie să îndur restricții. Toată lumea trebuie să îndure restricții. Majoritatea le respectă. Dar crima nu este doar despre mască. Cred că este un semnal. Ar trebui să ne gândim serios la cele întâmplate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri