„Au luptat cu curaj şi au pierit”. Prigojin publică imagini cu presupusa repatriere a unor sicrie cu trupurile unor militari ucraineni

Data publicării:
prigojin
Șeful grupului rus de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin. Foto: Profimedia Images

Evgheni Prigojin, fondatorul grupării de mercenari Wagner, a publicat sâmbătă o înregistrare video care arată, potrivit declaraţiilor lui, sicrie în care sunt trupurile militarilor ucraineni pe care îi repatriază către teritorii controlate de Kiev, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

În înregistrarea video, Prigojin, îmbrăcat în uniformă militară, spune: „Trimitem acasă încă un transport cu luptători ai armatei ucrainene. Au luptat cu curaj şi au pierit. De aceea, ultimul camion îi va duce înapoi în patria lor”.

În înregistrare pot fi văzuţi bărbaţi în uniformă care bat în cuie sicriele şi îi încarcă într-un camion. Unitatea condusă de Prigojin, care a lăudat în repetate rânduri armata ucraineană, este vârful de lance în asaltul asupra Bahmutului, a cărui cucerire ar fi pentru trupele ruse un pas către ofensiva spre oraşe mai mari din estul Ucrainei, precum Kramatorsk şi Sloviansk. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri