Video Bahmut, la câțiva metri de moarte. Momentul în care un obuz explodează lângă un grup de voluntari care ajutau la evacuarea civililor

Data actualizării: Data publicării:
Grup de voluntari străini în Bahmut, la un pas să fie uciși de explozia unui obuz
Grup de voluntari străini în Bahmut, la un pas să fie uciși de explozia unui obuz. Captură gif: Twiitter/SheFella

Pe rețelele sociale a apărut o înregistrare video dramatică a momentului în care un obuz explodează la doar câțiva metri distanță de un grup de voluntari străini care ajutau la evacuarea civililor din orașul Bahmut, Ucraina.

În mod miraculos, nicio persoană nu a fost rănită în urma exploziei obuzului care a căzut chiar în mijlocul drumului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiaţi a atras atenţia că ţările europene trebuie să se pregătească pentru un posibil nou val de ucraineni care fug de război, în contextul presiunii forţelor ruse în estul Ucrainei. Cifrele ONU arată că peste 8 milioane de ucraineni și-au părăsit țara de la începutul războiului, adică aproape o cincime din populație.

Orașul Bahmut rămâne scena unor bătălii extrem de sângeroase pentru ambele tabere. În prezent distrus în mare parte, oraşul cu 70.000 de locuitori înainte de război a devenit epicentrul luptelor din estul Ucrainei, cu tiruri masive de artilerie, înaintări lente şi pierderi ridicate înregistrate de ambele tabere.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri