Bolsonaro a fost externat din spital. Pentru ce s-a tratat fostul președinte după ce susținătorii lui au asaltat Congresul

Data publicării:
fostul președinte ale braziliei, Jair Bolsonaro, pe un pat de spital
Bolsonaro s-a internat în spital după c susținătorii săi au atacat Congresul brazilian. Foto: Captură Twitter/ Jair Bolsonaro

Fostul președinte al Braziliei, Jair Bolsonaro, ai cărui susținători au luat cu asalt principalele instituții ale democrației braziliene în weekend, a fost externat, marți, din spitalul din Florida în care era tratat pentru dureri de intestine, susține o sursă apropiată de familia lui, conform Reuters.  Anterior, informația a fost relatată în presa braziliană.

Bolsonaro, care a plecat în Statele Unite cu 48 de ore înainte de încheierea mandatului lui prezidențial, a fost internat în spital după ce susținătorii lui au luat cu asalt, în numele lui, principalele instituții democratice ale Braziliei.

Conform actualelor informații, Bolsonaro a fost tratat pentru dureri intestinale provocate de înjunghierea pe care a suferit-o în 2018, în timpul primei sale campanii prezidențiale. Medicul său a spus că situația nu este serioasă și că fostul președinte este în stare bună după externare.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri