Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament

Data publicării:
Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James,
Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, Foto: Profimedia Images

Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament, luni, şi a fost transportat la spital, potrivit unui purtător de cuvânt al familiei, informează abcnews.go.com.

James este acum în stare stabilă, potrivit familiei.

Bronny James, în vârstă de 18 ani, este o stea în ascensiune în baschet şi urmează să intre la Universitatea din California (USC).

"Ieri, în timp ce se antrena, Bronny James a suferit un stop cardiac", a declarat un purtător de cuvânt al familiei într-un comunicat. "Personalul medical a reuşit să îl trateze pe Bronny şi să îl ducă la spital. El este acum în stare stabilă şi nu mai este la terapie intensivă".

"Cerem respect şi intimitate pentru familia James şi vom actualiza mass-media când vom avea mai multe informaţii. LeBron şi [soţia sa] Savannah doresc să transmită în mod public cele mai profunde mulţumiri şi aprecieri personalului medical şi sportiv de la USC pentru munca lor incredibilă şi pentru dedicarea lor pentru siguranţa sportivilor", se arată în comunicat, potrivit abcnews, citată de News.ro.

LeBron James a declarat că unul dintre ultimele sale obiective înainte de retragere este să joace în NBA alături de fiul său.

"Trebuie să fiu pe teren cu băiatul meu, trebuie să fiu pe teren cu Bronny", a declarat James în timpul unui interviu acordat ESPN în ianuarie.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri