Ce spune bărbatul care l-a împușcat de două ori pe adolescentul de culoare care a sunat din greșeală la ușa lui

Data publicării:
raloh yarl imbracat in negru cu clarinetul in mana
Un tânăr din SUA, Raloh Yarl, a greșit adresa la care trebuia să ajungă și a sunat la o altă ușă. A fost împușcat de două ori. Foto: GoFundMe

Bărbatul din Kansas care a rănit grav un adolescent care a sunat din greșeală la ușa lui spune că a tras cu arma pentru că era „speriat”, relatează Business Insider.

Andrew Lester, în vârstă de 84 de ani, a fost acuzat de agresiune și infracțiuni cu arme de foc după ce l-a împușcat pe Ralph Yarl în fața casei sale săptămâna trecută, a declarat procurorul din Comitatul Clay, Zachary Thompson.

Yarl, un licean în vârstă de 16 ani, a fost trimis de părinții lui să-i ia pe frații mai mici de la o casă din vecinătate, dar a greșit strada și a sunat de două ori la ușa lui Lester, a spus Thompson.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că stătea în pat când a auzit soneria și a luat o armă înainte de a răspunde, adăugând că era „speriat de moarte” de Yarl, a relatat CNN.

„El a declarat că credea că cineva încearcă să pătrundă în casă și a tras de două ori printr-o ușă exterioară”, arată un document al polițiștilor.

„Yarl a declarat că bărbatul din casă a răspuns târziu, dar în cele din urmă a deschis ușa ținând în mână o armă de foc. A spus că a fost împușcat imediat în cap și a căzut la pământ”, spun polițiștii.

Yarl a fost împușcat de două ori. A fost rănit la cap și la brațul drept. A stat câteva zile în spital, dar acum a fost externat.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri