Video Cel puțin șapte oameni au murit într-un incendiu, la Sevastopol, în Crimeea. Toți erau muncitori

Data publicării:
incendiu sevastopol crimeea
185 de muncitori erau cazați în imobilul care a luat foc în toiul nopții. Foto: Captură video

Incendiul deosebit de violent a cuprins în timpul nopții un imobil cu două etaje, din Sevastopol. Aici, erau cazați peste 180 de muncitori care lucrau în construcții, iar șapte dintre ai și-au pierdut viața, au anunţat joi dimineaţă oficiali din Rusia, relatează Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La momentul incendiului, în clădire se aflau185 de persoane, toți muncitori angajați să lucreze la autostrada Tavrida, o nouă arteră rutieră care va lega oraşele Sevastopol şi Simferopol din Crimeea. Miercuri noapte un incendiu deosebit de violent a cuprins imobilul, iar la fața locului au sosit efective importante de pompieri.

Șapte muncitori nu au mai putut fi salvați. Alți doi au ajuns la spital răniți, relatează agenţia de ştiri RIA, citând serviciile locale de urgenţă.

Comitetul rus de anchetă, care investighează infracţiunile majore din Rusia, a anunţat că a declanşat o anchetă asupra cauzelor incendiului şi că şi-a trimis oamenii la faţa locului pentru a face cercetări. La prima vedere, acestea ar indica un scurt circuit la un aparat electric.

Rusia a anexat ilegal Peninsula Crimeea în 2014, dar Kievul nu a renunţat la intenţia de a redobândi acest teritoriu.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri