Celebrul YouTuber Technoblade a murit la 23 de ani. Ultimul mesaj pentru fani, transmis printr-un videoclip: „Rămas bun, tocilarilor”

Data actualizării: Data publicării:
tehnoblade
Celebrul YouTuber Technoblade a murit la 23 de ani. Foto: YouTube

Celebrul YouTuber cunoscut sub numele de Technoblade din Minecraft a murit la vârsta de 23 de ani, scrie BBC. Vestea tristă a fost confirmată de familie într-un videoclip emoționant de rămas bun, postat în numele lui.

În videoclipul intitulat „Rămas bun, tocilarilor” și adresat celor 10 milioane de fani, tatăl său îl numește „un puști incredibil”.

Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începe: „Bună tuturor, Technoblade aici. Dacă vă uitați la asta, înseamnă că am murit”.

El a dezvăluit că numele său adevărat este de fapt Alex, amintindu-și o farsă făcută fanilor, când le-a spus că-l cheamă Dave.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut de-a lungul anilor”, a continuat el. „Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou, de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea.”

Vedeta online, care a câștigat numeroase turnee de Minecraft avea numeroși fani. Acestora, el le-a dezvăluit în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei și unei operații de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri