Cei mai bogați vloggeri din lume: Au făcut averi de sute de milioane de dolari din YouTube. Unul dintre ei are doar 9 ani

Data actualizării: Data publicării:
o femeie care se filmeaza cu telefonul
Cei mai bogați vloggeri din lume au averi de sute de milioane de dolari. FOTO: Shutterstock

Cei mai bogați vloggeri din lume au averi de sute de milioane de dolari. Tot ce postează devine viral în câteva minute, iar unul dintre cei mai bogați youtuberi are doar nouă ani. 

Frații Paul sunt unii dintre cei mai bogați influenceri din lume. Au o avere de 75, respectiv 80 de milioane de dolari. Sunt și actori și sportivi de performanță.

Ryan's World este un canal pentru copii cu peste 36 de milioane de abonați. Protagonistul are doar 12 ani și lansează de obicei un nou videoclip zilnic. Unul dintre ele are peste două miliarde de vizualizări și a devenit unul dintre cele mai vizionate 60 de videoclipuri de pe YouTube. Astăzi, Ryan și familia lui au o avere de 100 de milioane de dolari.

Jeffree Star este o celebritate din America, make-up artist, antreprenor și muzician. Deși are aproape 16 milioane de abonați, a renunțat în 2022 să mai posteze pe canal.

Canalul Like Nastya aparține unei fetițe din Rusia de doar nouă ani, care e pe locul doi în topul celor mai bogați youtuberi. Contul ei e urmărit de 112 milioane de persoane și e dublat în șapte limbi. Postează cântece, conținut cu divertisment educațional și jocuri de rol.

Iar canalul Mister Beast are peste 231 de milioane de abonați pe youtube și fiecare vlog postat strânge în medie peste 100, 150 de milioane de vizualizări. Cu o avere de 500 de milioane de dolari, vloggerul se filmează făcând provocări pe care nu multă lume le-ar putea face.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri