Galerie Foto Cine sunt cei doi tineri care s-au căsătorit cu câteva ore înainte de tragedia din Australia. 10 prieteni le-au murit în accident

Data actualizării: Data publicării:
nunta, casatorie
Cine sunt cei doi tineri care s-au căsătorit cu câteva ore înainte de tragedia din Australia. FOTO: Getty Images

Mitchell Gaffney și Maddy Edsell au avut o „ceremonie frumoasă”, o nuntă „de basm” și au arătat că sunt un cuplu „iubit” și „frumos”. Așa a fost descris momentul căsătoriei celor doi tineri, în podgoria din regiunea viticolă Hunter, la nord de Sydney.  Nimeni nu bănuia ce tragedia avea să aibă loc în doar câteva ore. Autocarul care îi transporta pe nuntași spre un spațiu de cazare s-a răsturnat pe autostradă, iar 10 oameni au murit și 25 au fost răniți. Mirii sunt vedete ale unei echipe de fotbal australian, iar printre răniți sunt și colegi ai lor.

Hunter este o regiune foarte cunoscută și populară printre turişti. Cel mai probabil nuntașii mergeau spre Singleton, unde urmau să se cazeze după petrecere. Poliţia a precizat într-un comunicat că şoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost dus la spital sub escorta poliţiei pentru examinări şi analize. El a fost arestat și urmează să fie pus sub acuzare. 

Numărul deceselor ar putea crește, potrivit poliției. 25 de pasageri au fost duși la spital, doi dintre ei fiind transportați cu avionul. Poliția a comunicat că autocarul este răsturnat și că e posibil să fie încă oameni prinși sub el. O macara va fi adusă la fața locului pentru a ridica autocarul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prietenii răniților sunt șocați de teribilul accident. La locul tragediei, localnicii depun flori.

Accidentul a avut loc după nunta lui Mitchell Gaffney și Maddy Edsell, care se mutaseră din Melbourne în regiune cu câțiva ani în urmă. Ceremonia a avut loc la o cramă din regiunea viticolă Hunter.

Cel puțin 10 oameni au murit și 25 au fost răniți după un accident de autocar în Australia. FOTO: Profimedia Images
Cel puțin 10 oameni au murit și 25 au fost răniți după un accident de autocar în Australia. FOTO: Profimedia Images

Mitchell Gaffney și Maddy Edsell sunt vedete ale echipelor masculine și, respectiv, feminine de fotbal australian Singleton Roosters. Anterior, Mitchell Gaffney a jucat și pentru clubul de cricket Warrandyte, în nord-estul Melbourne. La nuntă au participat și opt jucători ai clubului, cinci dintre ei fiind cu partenerii.

Președintele clubului, Royce Jaksic, a declarat că membrii clubului sunt în stare de șoc, scrie The Guardian. El a declarat că nu se știe exact care este numărul răniților, dar a menționat că știe că niciun sportiv nu se află printre decedați sau printre cei duși la spital cu răni grave.

Despre Gaffney, Jaksic a declarat că el și familia lui erau iubiți în comunitate, iar tânărul era respectat și apreciat, dovadă că la nunta lui au venit atâtea persoane.

Un bărbat prezent la ceremonie a spus că atunci când au aflat despre accident, ceilalți nuntași rămași la cramă au intrat în panică. „A fost o zi frumoasă, o nuntă frumoasă, ca de basm, apoi... am primit vestea că a avut loc un accident, am intrat cu toții în panică”, a spus el.

Un cameraman care a filmat nunta  povestit că toată ziua a fost marcată de veselie și de râsete, până când tragedia i-a șocat pe toți.

Proprietarul podgoriei a transmis un mesaj în care și-a arătat tristețea pentru această tragedie și a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri