Descoperire macabră pe plajele din Antalya. Șase cadavre au fost găsite în ultimele cinci zile. Pista pe care merg anchetatorii

Data actualizării: Data publicării:
cadavru pe plaja
Descoperire macabră în Antalya, unde șase corpuri neînsuflețite au fost aduse de ape la malul turcesc. FOTO: Profimedia Images

Descoperire macabră în Antalya, unde șase corpuri neînsuflețite au fost aduse de ape la malul turcesc. Polițiștii din Turcia au deschis o anchetă de amploare.

Ultimul cadavru a fost descoperit duminică, pe plaja unui hotel din Antalya, scrie hurriyetdailynews.com.

Personalul hotelului a anunțat poliția despre găsirea cadavrului în jurul orei 10:30. Medicii legiști au confirmat că trupul găsit era al unui bărbat, dat nu au dat alte detalii.

Alte cinci cadavre au fost găsite anterior pe diferite plaje pe o suprafață de 73 de kilometri pătrați din Antalya. Unele cadavre erau atât de descompuse, încât polițiștii nu au putut face identificarea. Alte trupuri erau dezmembrate.

În 17 ianuarie, cadavrele unui copil și al unui adult au fost găsite pe plajele din Alanya și Manavgat, iar peste trei zile alte două cadavre au fost găsite în Manavgat și unul în Serik.

Există suspiciuni că trupul găsit în Serik este al unei tinere de 18 ani, Merve Şevval Elmas, care a dispărut în Antalya în urmă cu 13 zile. Familia ei a venit de la Istanbul pentru prelevare de probe ADN necesare pentru identificare.

Descoperirea macabră de pe plajele din Antalya a iscat discuții în țară, iar presa locală a scris că anchetatorii iau în considerare posibilitatea ca incidentul să fie legat de scufundarea unei bărci care transporta ilegal migranți. Coastele turcești au reprezentat o rută majoră pentru migranții care încearcă să treacă în Europa, mai ales de la începutul războiului civil sirian în 2011. Mai multe organizații pentru drepturile omului au descris Marea Mediterană drept cea mai mortală rută de migrație.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri