Video Donald Trump, primul miting după vindecarea de Covid: Nu știu ce mi-au dat, dar mă simt ca Superman. Aș putea să vă pup pe toți

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump la un miting electoral pentru alegerile prezidențiale din SUA din 2020
Președintele Donald Trump s-a întors la mitingurile de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2020 la scurt timp după vindecarea de Covid-19. Foto: Getty Images

Președintele Donald Trump s-a întors la mitingurile de campanie, la foarte puțin după vindecarea de Covid-19, și le-a spus susținătorilor săi că s-a simțit precum „Superman” după ce i-a fost administrat medicamentul Regeneron cu anticorpi.

„Vaccinurile vor apărea curând, terapiile la fel și, sincer, și leacul! Tot ce știu eu este că am luat ceva, naiba știe ce o fi fost, dar mi-am revenit foarte repede. Nu știu ce mi-au dat. Anticorpi. Anticorpi. Nu știu, i-am luat și m-am simțit ca Superman. Acum mi se spune că sunt imun. Aș putea să vin printre voi și să vă pup pe toți. V-aș pupa pe fiecare în parte, bărbat, femei, nu contează!

Priviți-l pe tipul ăla cât este de chipeș! Și pe el l-aș săruta. Nu mi-ar face mare plăcere, dar e în regulă”, a spus președintele american la mitingul de campanie susținut în Pennsylvania.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri