Video Donald Trump și-a lansat propria marcă de încălțăminte sport. "Cred că va fi un mare succes"

Data actualizării: Data publicării:
trump sneakers
Pantofii aurii costă 399 de dolari. Foto: Profimedia Images

Fostul preşedinte Donald Trump a lansat sâmbătă o linie de pantofi sport, la o zi după ce el şi companiile sale au luat o amendă de aproape 355 de milioane de dolari într-un proces de fraudă din New York. Acesta și-a prezentat încălțămintea la Sneaker Con - o reuniune a pasionaților de sneakers din Philadelphia. Apariția sa a fost întâmpinată cu urale zgomotoase, dar și cu aplauze, după ce a arătat publicului perechea de pantofi de culoare aurie în valoare de 399 de dolari, transmite BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pantofi aurii cu talpă înaltă, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduţi sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari pe un site care vinde, de asemenea, apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla. 

"Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes", a spus Trump, care este tot mai aproape de a fi nominalizat de republicani pentru prezidențialele de anul acesta.

Până sâmbătă seară, cele 1.000 de perechi de pantofi sport de 399 de dolari au fost epuizate pe site. 

Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au imprimat logoul "T" şi "45" pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari.

Potrivit site-ului, produsele sunt "mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi. 45Footwear LLC foloseşte numele, imaginea şi logoul Trump în baza unei licențe".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri