Fost ministru britanic, exclus din Parlament pentru că s-a înscris la un reality show unde va mânca insecte

Data actualizării: Data publicării:
Matt Hancock, fost ministru al Sanatatii
Matt Hancock sanctionat după ce s-a înscris la un reality Show. Foto: Profimedia

Matt Hancock, fostul ministru al Sănătății din Marea Britanie, din perioada pandemiei, a fost drastic sancționat pentru că a decis să participe la un reality show, în Australia. El va fi concurent alături de câteva nume celebre din lumea artistică și a sportului. Cântărețul George Boy va concura alături de fostul ministru.

La scurt timp după ce și-a anunțat participarea în emisiunea de succes, Partidul Conservator din care face parte l-a suspendat pe Matt Hancock din grupul parlamentar. Colegii lui au fost indignați că acesta va participa la emisiune în timpul sesiunii parlamentare.

"În urma unei discuţii cu Matt Hancock, am analizat situaţia şi cred că aceasta este o problemă suficient de gravă pentru a justifica suspendarea sa cu efect imediat", a declarat marţi Simon Hart, responsabil cu disciplina în cadrul Partidului Conservator.

Matt Hancock a demisionat din funcția de ministru al Sănătății în urma unui scandal. El a fost filmat în timp ce săruta în biroul său o consilieră, încălcând astfel regulile anti-COVID.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri