Galerie Foto Un cuplu care a câștigat o casă de 2,7 milioane de dolari la un reality show se plânge că premiul s-a transformat într-un „coșmar”

Data actualizării: Data publicării:
O mână deschide ușa cu cheia
Câștigătorii casei de 2,7 milioane de dolari s-au înfuriat când au descoperit că fostul proprietar a luat mai multe obiecte din casă înainte să plece. Foto: Profimedia Images

Kevin și Andrea Griffin, un cuplu care a câștigat o casă de 2,7 milioane de dolari în apropiere de Melbourne, Australia, spun că sunt furioși din cauză că fostul proprietar ar fi luat cu el obiectele decorative și mobilierul de lux din casă înainte să plece, potrivit Insider.

Cei doi australieni au câștigat casa de lux participând la un reality show numit „The Block”. Proprietarul original al casei este omul de afaceri Adrian Portelli, zis și „tipul cu Lambo” (Lambo Guy), care a anunțat anul trecut că va oferi casa ca premiu în urma unei tombole organizate prin firma sa, LMCT+.

Dar, după ce au ajuns în noua lor casă, cei doi l-au acuzat pe Portelli că a luat cu el obiecte în valoare de cel puțin 64.800 de dolari din casă, printre care se numără un frigider pentru sticle de vin, afumătoare de carne, o bandă de alergare și aparate de lux din bucătărie.

andrea-kevin-griffin
Andrea și Kevin Griffin, câștigătorii casei de lux din Australia. Captură foto: Instagram / lmctplus

Pe imaginile de supraveghere obținute de Daily Mail se vede cum Portelli și echipa lui cară o parte din aceste obiecte afară din casă.

„Am rămas ceva de genul: ce naiba e asta?” a declarat Andrea Griffin pentru Herald Sun. „De ce a făcut asta?” Familia Griffin a anunțat că va face un website unde își va spune întreaga poveste, intitulată „Coșmarul nostru LMCT”.

Imagine cu casa de 2,7 milioane de dolari pe care cuplul din Australia a câștigat-o. Captură foto: Instagram / Adrian Portelli
Imagine cu casa de 2,7 milioane de dolari pe care cuplul din Australia a câștigat-o. Captură foto: Instagram / Adrian Portelli

Portelli a răspuns acuzațiilor spunând că obiectele nu făceau parte din premiu. „Făceau doar parte din emisiune, nu erau în termenii și condițiile noastre. Termenii și condițiile noastre spun că este o casă complet mobilată, ceea ce am și livrat.”

Portelli a mai spus că el este singurul care decide ce să facă cu obiectele. „Ori că vreau să le folosesc personal, ori că vreau să le folosesc pentru a pregăti și alte case oferite cadou, cui naiba îi pasă?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Portelli a anunțat între timp că va oferi și obiectele respective în schimbul a 1 dolar.

LMCT+, o companie fondată în 2018, este cunoscută cel mai bine pentru cadourile lunare pe care membrii săi le primesc și care sunt postate apoi pe rețelele sociale. Printre ele se numără mașini de lux, case și premii în bani.

Cuplul a plătit 20 de dolari pe lună ca să fie membri LMCT+ timp de mai bine de un an înainte să câștige casa în urma unui concurs.

Compania lui Portelli se află acum sub investigație din partea mai multor autorități din Australia după ce acestea au primit plângeri în legătură cu LMCT+.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri