Sari la conținut

FOTO. Cel mai urât pom de Crăciun din lume. Localnicii cred că e „hidos” și „o rușine” pentru oraș

Pomul de Crăciun instalat anul trecut în centrul orașului Montreal a revenit și în 2017, la fel de puțin arătos și a stârnit reacții și mai aprinse din partea locuitorilor, relatează Montreal CtvNews.

Pomul de Crăciun va fi inaugurat vineri, în piața Place des Arts, iar forma sa și lipsa decorațiunilor au fost alese în mod intenționat, pentru a sărbători imperfecțiunile.

„Este o referință la pomul de anul trecut. Ar putea deveni o tradiție în Montreal. În loc să avem un pom magnific, perfect, ai unul autentic, îndoit, bizar, cu o personalitate originală. Este un semn distinctiv al orașului Montreal”, a declarat Philippe Pelletier, designerul care a venit cu ideea.

pom de craciun montreal 2016

Pomul de Crăciun din 2016

Imaginile cu pomul de Crăciun de anul trecut au devenit virale pe rețelele de socializare, iar publicații precum New York Times, Washington Post sau People Magazine au realizat mai multe reportaje despre acest brad.

Un avantaj al pomului din Montreal este faptul că a costat doar 2.500 de dolari, iar localnicii îl descriu drept „hidos”, „urât” sau „o rușine pentru orașul Montreal”.

Pe aceeași temă

Prima bere cu canabis

Profitând de depenalizarea iminentă a canabisului în Canada, o firmă şi o universitate canadiană au lansat prima bere...