Harry dezvăluie cum s-a petrecut ruptura sa de familia regală. William „a urlat” la el, iar regele Charles a spus „lucruri neadevărate”

Data publicării:
Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică.
Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică. Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică. Harry a dezvăluit, în ultimele episoade ale controversatului lor documentar de pe Netflix, cum fratele său William, acum prinț moștenitor, a urlat la el la o reuniune oficială, relatează BBC.

Prințul Harry spune că a fost decizia lui, nu a lui Meghan, de a renunța la îndatoririle regale, după ce planurile lor de a avea o viață doar „pe jumătate” regală au fost respinse în timpul unei întâlniri oiciale de familie la Sandringham.

Harry a dezvăluit că tatăl său, devenit între timp Regele Charles, a spus lucruri care „pur și simplu nu erau adevărate”, iar bunica lui, Regina Elisabeta a doua, nu a spus nimic.

Palatul Buckingham nu a comentat aceste dezvăluiri.

Harry și Meghan au explicat de ce au decis să renunțe la îndatoririle lor regale și să se mute în SUA, susținând că nu au fost sprijiniți de Familia Regală în timpul unui val de articole negative care a fost îndreptat în principal către Meghan.

Ea a vorbit în detaliu despre cum s-a gândit să se sinucidă, iar Harry a spus că îi este rușine de modul în care a reacționat, mai mult ca „Harry cel instituțional” decât ca „soțul Harry”.

Deoarece lucrurile s-au înrăutățit pentru cei doi, Harry spune că în 2020 a mers la Sandringham, moșia regală din Norfolk, pentru a discuta scenarii pentru rolul regal al cuplului cu tatăl său, regele Charles, precum și cu fratele și bunica lui, regretata regină.

„A fost îngrozitor să-l aud pe fratele meu cum urlă mla mine, iar tatăl meu spunea lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica stătea liniștită și asculta”.

El spune că preferința lui a fost să fie doar pe jumătate cadrul familiei regale, pentru ca el și Meghan să-și poată vedea de propriile lor proiecte, dar să o sprijine și pe regină.

„A devenit foarte clar, foarte repede că acel plan nu intra în discuție”, spune el.

Harry mai spune, de asemenea, că o declarație comună a fost făcută după întâlnire fără permisiunea lui, în numele lui și al fratelui său, negând povestea conform căreia William l-ar fi forțat să iasă din familia regală.

El descrie mutarea ca pe o „minciună” pentru a-i proteja fratele: „Nu exista altă opțiune în acel moment. Am spus: trebuie să plecăm de aici”.

În ultimele episoade, Meghan vorbește și despre cum s-a gândit să-și ia viața înainte de a se retrage din familia regală.

„Era ca și cum toate acestea s-ar fi oprit dacă eu nu mai existam”, spune ea.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, spune „i s-a frânt inima” când a aflat ce gândea fiica ei.

Prințul Harry spune că a fost devastat după ce soția lui i-a spus prin ce trece, dar că fusese „antrenat” să-și facă mai multe griji în legătură cu ceea ce cred oamenii și că „se ura” pentru asta.

Ea avea nevoie de mult mai mult decât am putut să-i dau”, adaugă el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri