Hackerii ucraineni au cumpărat „camioane cu jucării sexuale” cu banii unui rus care încerca să ia drone pentru armata lui Putin

Data actualizării: Data publicării:
Jucării sexuale, dildouri puse pe o masă
Hackerii ucraineni spun că au spart contul unui voluntar rus și au cumpărat jucării sexuale în valoare de 25.000 de dolari pentru armata rusă. Foto: Profimedia Images

Un grup de hackeri ucraineni susține că a reușit să spargă un cont online folosit de un voluntar al armatei ruse și să comande, în loc de drone destinate armatei ruse, jucării sexuale în valoare de 25.000 de dolari, informează Politico.

Grupul de hackeri ucraineni - intitulat „Rezistența Cyber” - a țintit contul de AliExpress al unui oarecare Mihail Lucin, prieten al bloggerului militar pro-rus Vladlen Tătarski, ucis zilele trecute în atentatul dintr-o cafenea din Sankt Petersburg.

Lucin strângea bani cu scopul de a cumpăra drone care să fie folosite de trupele ruse în Ucraina.

„Este un criminal de război, voluntar, blogger și, mai nou, proprietar de dildo-uri. Lucin este proprietarul unei colecții unice de p...”, a anunțat grupul de hackeri, care a și publicat mai multe imagini ale jucăriilor sexuale „achiziționate”.

„În loc de drone, va trimite camioane pline cu vibratoare și alte lucruri valoroase rușilor”

Voluntarul armatei ruse a confirmat că i-au fost sparte emailul și contul AliExpress de către ucraineni, dar a precizat că a reușit să-și recupereze o mare parte din sumă, cu excepția a 17.000 de ruble (195 de euro), cheltuiți pe jucării sexuale care au fost deja livrate.

 

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri