Galerie Foto Incendiu devastator în Hong Kong. Un zgârie-nori de 42 de etaje a luat foc în întregime

Data actualizării: Data publicării:
Un zgârie-nori de 42 de etaje din Hong Kong a luat foc în întregime (11)
Un zgârie-nori din Hong Kong a fost cuprins de flăcări. Foto: Profimedia Images

Un zgârie-nori de 42 de etaje, aflat în construcție, din orașul Hong Kong a fost cuprins de flăcări joi seara, relatează The Guardian. Incendiul a izbucnit la ora 23:11 (15:11 GMT) în Tsim Sha Tsui, un cartier comercial și turistic aglomerat de pe malul mării.

Un zgârie-nori din Hong Kong a fost cuprins de flăcări. Foto: Profimedia Images
Un zgârie-nori din Hong Kong a fost cuprins de flăcări. Foto: Profimedia Images

Flăcările au fost observate pentru prima dată în partea de sus a clădirii, iar în aproximativ o oră incendiul s-a extins la etajele inferioare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru a ține sub control incendiul, a fost mobilizat un contingent mare de pompieri, au transmis autoritățile locale, citate de Reuters. Nu au fost raportate victime la începutul zilei de vineri, a precizat guvernul.

Clădirea cu 42 de etaje, aflată în construcție, era destinată să găzduiască celebrul Mariners’ Club și un hotel, potrivit site-ului web al dezvoltatorului său, Empire Group. Costurile pentru acest proiect, aprobat în 2019, se ridicau la 639 de milioane de lire sterline și trebuia finalizat în prima parte a acestui an.

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri