Galerie Foto "Închiriază-l pe soțul meu", afacerea de succes a unei familii din Marea Britanie. Bărbatul este "rezervat" toată luna noiembrie

Data actualizării: Data publicării:
sot de inchiriat marea britanie
Laura și James, soțul său de închiriat. Sursa foto: James Linsell-Clark/SWNS

O femeie din Marea Britanie își închiriază soțul cu ora, pentru treburile casnice. Bărbatul, care se pricepe la grădinărit, vopsit, bricolaj și chiar și la montarea de faianță, are agenda plină. Lucrează 8 ore pe zi, 6 zile din 7 și câștigă echivalentul a 46 de euro/oră, scrie mirror.co.uk. În timp ce soțul onorează solicitările, soția se ocupă de promovare și de programări.

Laura Young spune că ideea unei astfel de afaceri i-a venit după ce a ascultat un podcast despre un bărbat care monta mobilă la cerere. S-a gândit că și soțul ei, priceput de fel, ar putea să dea o mână de ajutor celor care au diferite proiecte pentru casă.

Așa s-a născut primul anunț "Închiriază-l pe soțul meu", publicat pe rețelele sociale. Deși sceptici la început, cei doi au început să aibă, în scurt timp, tot mai multe solicitări, chiar și de la 240 de kilometri distanță. "Nu m-am așteptat să meargă atât de bine!", spune femeia de 38 de ani.

james sot de inchiriat
James are programări și pentru luna ianuarie 2023. Sursa foto: James Linsell-Clark/SWNS

Din cauza agendei încărcate a lui James, care lucrează de luni până sâmbătă, între 08:00 și 17:00, au fost nevoiți să refuze unele solicitări. În orele de program, bărbatul de 42 de ani prestează servicii diverse, la cererea clienților: de la montarea de draperii sau mobilă până la demolări de ziduri. Pentru munca prestată, James este remunerat fie cu 40 de lire sterline/oră, fie cu 250 de lire sterline/zi.

Pentru luna decembrie, Laura și James s-au gândit să extindă oferta de servicii cu montarea de instalații și decorațiuni luminoase pentru Crăciun. Afacerea lor merge atât de bine încât au deja clienți programați și pentru luna ianuarie 2023.

Sursa foto: James Linsell-Clark/ SWNS
Sursa foto: James Linsell-Clark/ SWNS

Laura Young și soțul ei, James trăiesc în Milton Keynes, un orășel din Marea Britanie, situat la 90 de kilometri de Londra. Au împreună 3 copii, dintre care doi diagnosticați cu autism. Femeia spune că inclusiv soțul ei a fost diagnosticat acum 4 ani cu această boală și tocmai de aceea a considerat că, pasionat fiind de construcții și bricolaj, acest job i se va potrivi la fix. "Are o gândire metodică și poate vedea lucrurile altfel", spune Laura despre soțul ei "de închiriat".

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri