Iulia Navalnaia, apel disperat: „Dați-mi înapoi trupul lui Alexei”

Data publicării:
Yulia Navalnaya in doliu
Iulia Navalnaia îl acuză pe Putin de crimă împotriva soțului ei. Foto: Profimedia

Iulia Navalnaia a transmis un nou mesaj, după ce purtătorul de cuvânt al Kremlinului a umilit-o într-o declarație publică, și a cerut din nou trupul soțului ei, mort în închisoare, pentru a fi înmormântat „cu demnitate”.  

„Nu mă interesează cum comentează secretarul de presă al criminalului cuvintele mele. Dați-mi înapoi trupul lui Alexei și lăsați-l să fie înmormântat cu demnitate, nu-i opriți pe oameni să-și ia rămas bun de la el.

Și chiar îi rog pe toți jurnaliștii care ar mai putea pune întrebări: nu întrebați despre mine, întrebați despre Alexei”, a scris Iulia Navalnaia marți, într-un mesaj pe rețeaua X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul Iuliei Navalnaia vine după ce Kremlinul i-a respins ca „grosolane şi total nefondate” afiurmațiile că Putin l-a ucis pe Alexei Navalnîi.

„Soțul meu nu putea fi distrus și tocmai de aceea Putin l-a ucis”, a spus ea.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că „acestea sunt acuzaţii grosolane şi total nefondate la adresa şefului statului rus, dar având în vedere că Iulia Navalnaia a rămas văduvă cu câteva zile în urmă, nu voi comenta”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri