Liderul Gardienilor Revoluției din Iran amenință că va îngropa Israelul în Gaza

Data publicării:
salami
Generalul Hossein Salami (foto) a ținut un discurs cu ocazia "Zilei Al Quds" în favoarea eliberării Palestinei. Sursa foto: Profimedia Images

Comandantul şef al Corpului Gardienilor Revoluţiei din Iran, generalul Hossein Salami, a declarat vineri că Israelul va fi îngropat în Gaza, pe fondul tensiunilor legate de moartea a şapte membri ai acestui organism militar de elită la Damasc într-un atac atribuit statului israelian, informează EFE, preluat de Agerpres.

"Mesajul Rezistenţei este că vom îngropa regimul sionist (Israel) în Gaza", a declarat militarul iranian în timpul unui discurs cu ocazia "Zilei Al Quds" (Ierusalim) în favoarea eliberării Palestinei.

Aşa-numita Axă a Rezistenţei este o alianţă informală condusă de Teheran, profund antiisraeliană şi formată din organizaţii militante precum Hezbollah, rebelii houthi şi mişcarea islamistă Hamas, printre alte grupuri.

"Avertizăm că nicio acţiune a vreunui inamic împotriva sistemului sacru al Republicii Islamice nu va rămâne fără răspuns", a asigurat Salami, într-o aparentă referire la moartea gardienilor revoluţionari în atacul împotriva consulatului din Damasc, atribuit de Teheran Israelului.

"Arta naţiunii iraniene este de a distruge puterea imperiilor şi de a demonstra adevărul credinţei împotriva lipsei de validitate a necredinţei şi politeismului", a adăugat el.

Militarul iranian a mai dat asigurări că "nicio putere hegemonică nu poate lovi Iranul", într-o aparentă aluzie la Statele Unite.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri