Video Maia Sandu, mesaj de Anul Nou: Noi, cei din Moldova, nu putem schimba ordinea mondială, dar putem face diferența

Data actualizării: Data publicării:
maia sandu
Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu îi îndeamnă pe moldoveni, în mesajul de Anul Nou să întâmpine 2023 cu modestie, cu recunoştinţă şi cu speranţă că e un început pentru ţară. FOTO: Captură Facebook Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu îi îndeamnă pe moldoveni, în mesajul de Anul Nou, să întâmpine 2023 cu modestie, cu recunoştinţă şi cu speranţă că e un început pentru ţară.

"În această seară, nu vă voi spune cât de greu a fost anul care se încheie. O ştiţi foarte bine. L-aţi trăit cu toate greutăţile sale, sperând acum că se sfârşeşte şi lasă loc unui an mai blând, unui 2023 cu oportunităţi noi şi emoţii frumoase", a afirmat Maia Sandu.

Preşedintele Maia Sandu i-a îndemnat pe moldoveni să facă bilanţul lucrurilor frumoase care s-au petrecut în anul care a trecut, chiar dacă a fost unul foarte dificil.

"Ştiu bine că astăzi familiile se vor bucura de împlinirile celor dragi - cineva a născut un copil, cineva a învăţat să meargă, cineva a obţinut locul de muncă dorit, unii au devenit bunici, alţii au obţinut medalii la olimpiade. E un moment potrivit să ne amintim ce am făcut bun în acest an. Şi cu toţii, ca ţară, să celebrăm reuşitele Moldovei", a subliniat preşedintele Republicii Moldova.

"Sunt multe de făcut, cu toții am văzut câte putem face când acționăm ca o comunitate și cât de mult pierdem dacă acționăm după principiul fiecare pentru sine. Nu întotdeauna se întâmplă cum vrem noi, din păcate unele tragedii nu pot fi preîntâmpinate. Noi, cei din Moldova, o țară mică nu putem schimba ordinea mondială sau lucruri majore la nivel internațională, dar putem face diferența. Să rămânem de bună credință în cele mai critice situații face diferența. Să ajutăm pe cineva aflat la nevoie, să dăm dovadă de curaj când teama îi cuprinde pe toți, să fim demni", a mai spus preșdintele Republicii Moldova. 

Maia Sandu s-a arătat convinsă că Moldova va reuşi datorită oamenilor săi minunaţi.

"Să întâmpinăm 2023 cu modestie, cu recunoştinţă şi cu speranţă că e un început pentru ţara noastră. Un început pentru fiecare dintre noi. Iar acum, în ultimele secunde, vreau să vă spun un singur lucru - mergeţi cu recunoştinţă spre cei dragi. Sunaţi-i, îmbrăţişaţi-i, bucuraţi-vă unii de alţii", a transmis Maia Sandu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri