56 de studenţi indieni s-au baricadat într-un campus universitar de frica coronavirusului. Mai au hrană doar pentru o zi

Data actualizării: Data publicării:
Health Screenings In South Korea For The Wuhan Coronavirus
Foto: GettyImages

56 de studenţi indieni au rămas blocaţi de trei zile în oraşul chinezesc Wuhan, în contextul epidemiei de coronavirus care afectează China. Studenţii indieni se tem să îşi părăsească locul unde sunt cazaţi şi se tem că vor rămâne curând fără alimente, potrivit CNN.

Ganesan Deepshikha, student la Universitatea de Medicină din Wuhan, a declarat pentru jurnaliştii de la CNN că studenţilor le-a fost comunicat de către ambasada indiană în China că sunt în siguranţă în Wuhan dar nu au primit niciun fel de ajutor din partea acesteia.

Un centru al transporturilor pentru China centrală anterior epidemiei, acum, Wuhan a fost închis şi restricţionat, de joi, iar oamenii nu pot părăsi sau intra în oraş. Transportul public este, de asemenea, oprit, iar circulaţia maşinilor a fost restricţionată.

Deepshikha a mai spus că în jur de 30 de studenţi indieni de la Universitatea din Wuhan refuză să iasă din campus, deşi nu mai au alimente decât pentru o zi. Două spitale din campusul universităţii se ocupă de tratamentul pacienţilor care suferă de coronavirus, unul dintre acestea fiind la doar 300 de metri de dormitoarele în care studenţii indieni s-au „baricadat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri