A împiedicat un atac armat, după ce a raportat la poliție un mesaj violent primit pe Facebook. Ce au găsit polițiștii în casa unui bărbat din SUA

Data actualizării: Data publicării:
Dylan Jarrell

Koeberle Bull, o femeie din SUA, nu l-a întâlnit personal niciodată pe bărbatul care a contactat-o pe Facebook și care a acuzat-o că pozează în femeie de culoare. „Copiii tăi negri să fie spânzurați pentru că sunt atât de proști”, i-a scris individul pe rețeaua de socializare, scrie Washington Post.

Dylan Jarrell

Îngrijorată pentru cei trei copii ai ei de rasă mixtă, mama în vârstă de 40 de ani, din New Jersey, a mărturisit că a contactat poliția și le-a arătat autorităților mesajul pe care l-a primit de la bărbatul din Kentucky. Apoi i-a contactat și pe polițiștii din Kentucky.

Acum autoritățile spun că gestul ei ar fi putut salva zeci de vieți.

Polițiștii au descins în locuința lui Dylan Jarrell, autorul de 20 de ani al mesajului, unde au găsit o armă de foc și 200 de cartușe. Aceștia au declarat că bărbatul reprezenta o „amenințare credibilă și iminentă” pentru două districte din vestul statului Kentucky, unde se află și școli.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânărul a fost arestat, iar procurorii au formulat două capete de acuzare în cazul lui pentru „amenințare teroristă” și un capăt de acuzare pentru hărțuire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri