Sari la conținut

A nins în deșertul Arizona. Vremea rea a provocat accidente în lanț în SUA

O furtună de zăpadă şi poleiul au provocat accidentul în lanţ. Un şofer a pierdut controlul volanului, maşina lui a derapat şi a fost lovită de alte autovehicule. Un automobil a luat foc în urma impactului, iar poliţiştii au închis imediat autostrada. 

A nins serios și în Colorado şi Arizona unde stratul de zăpadă a depăşit zece centimetri.

În unele zone viscolul a blocat drumurile, iar şoferii au stat ore în şir în trafic. A fost cazul celor care au plecat la drum din deşertul Arizona pe ruta 93, care face legătura cu oraşele Phoenix şi Las Vegas. La fel de greu s-a circulat şi pe autostrăzile din Texas şi Oklahoma unde s-au produs zeci de accidente din cauza poleiului de pe şosele.

Temperaturile au scăzut cu mult sub limita de îngheţ, dar cu toate astea, temerarii au păstrat tradiţia şi s-au scufundat în apă. Peste patru sute de persoane au vrut să arate cât sunt de curajoase.

„Nimic nu se compară cu duşul pe care îl fac când ajung acasă după baia în apa polară. Încep să îmi simt din nou degetele de la picioare. Este un mod minunat de a-ţi începe Noul An”, a declarat un participant.

 

Ninsoarea a adus zâmbetul pe buze şi locuitorilor din San Diego, statul California. Aceştia au postat pe Twitter zeci de fotografii cu oameni de zăpadă, dar şi copii care se bucură de vremea de afară: