Foto Actorul Tom Hanks a publicat o fotografie cu plasma donată pentru bolnavii de COVID-19

Data publicării:
tom hanks plange
Foto: captură NBC

Actorul american Tom Hanks a publicat, miercuri, pe Instagram, fotografia unei pungi cu plasmă pe care a donat-o pentru bolnavii de COVID-19, la un spital din Los Angeles.

"Aceasta este punga de plasmă de săptămâna trecută. Ce mai pungă! După ce termini cu formularele, este la fel de uşor ca şi cum ai trage un pui de somn".

După ce s-au vindecat de COVID-19, Tom Hanks şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, au donat şi sânge pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin împotriva acestei boli.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia şi au stat internaţi în spital două săptămâni, scrie Mediafax. Între timp, actorii au revenit în Los Angeles.

Într-un interviu pentru un podcast al platformei NPR, actorul a declarat că, după ce s-a vindecat şi a aflat că a dezvoltat anticorpi, a întrebat dacă poate dona sânge sau plasmă, împreună cu soția sa, pentru cercetările privind un eventual vaccin, lucru care s-a şi întâmplat.

"Îl donăm în locuri unde sperăm să lucreze la ceea ce mi-ar plăcea să se numească 'hankaccin'", a spus actorul glumind.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri