BUSINESS CLUB. Hale Nokia, sub sechestru

Data publicării:
nokia

Sechestrul vizează o serie de hale şi linii de producţie pe care Nokia le are în India şi care fac parte din înţelegerea cu gigantul Microsoft.

Problemele fiscale ale Nokia vin în contextul eforturilor autorităţilor din India de a convinge şi alte companii să investească în ţară. Investiţiile străine directe au scăzut, iar avansul economic a încetinit în ultimii ani, după ce companiile străine şi locale şi-au pierdut încrederea în autorităţi.

India este una dintre pieţele importante ale Nokia, pe locul al doilea în rândul ţărilor după veniturile generate, după China.

Stadionul nu va fi plin

Doar 40.000 de spectatori vor fi în tribune, în cel mai optimist caz, transmite corespondentul Digi Sport.

Mai mult, reporterii au aflat că Peluza Nord nu a pregătit nicio coregrafie la acest meci important, din lipsă de fonduri! „Oricum stadionul se va umple, deci acea coregrafie pe care o plănuiam nu ar fi fost speculată la adevărata ei valoare”, au spus liderii galeriei pentru Digi Sport.

Peluza Sud a acuzat de mai multe ori faptul că membrii Nordului erau plătiți constant de Gigi Becali, prin intermediul conducătorilor clubului. Porțile Arenei Naționale se vor deschide la ora 19:00, când spectatorii vor putea pătrunde pe stadion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri