Ce au descoperit carabinierii în căruciorul pentru copii a doi români. Soții au fost arestați

Data actualizării: Data publicării:
cărucior pentru copii
FOTO: Getty Images

Doi români, soț și soție, au fost arestați la Orosei, în Sardinia, după ce carabinierii au descoperit ce transportau, de fapt, în căruciorul dublu, pentru gemeni.

Cei doi soți, de 39 și 41 de ani, s-au dus la cumpărături într-un supermarket, iar la ieșire au avut surpriza să dea nas în nas cu o patrulă de carabinieri. Aceștia au devenit suspicioși când au văzut că cei doi români practic au luat-o la goană cu căruciorul în care se presupunea că au bebeluși, relatează Sardinia Post.

Carabinierii i-au oprit pe cei doi și le-au controlat căruțul, iar în compartimente ascunse, special amenajate, au descoperit mai multe sticle cu băuturi foarte scumpe.

Surpriza mai mare a venit atunci când s-a făcut control în mașina celor doi. În portbagaj s-au descoperit zeci de sticle cu băuturi, 25 de kilograme de cafea și conserve din pește sau brânză, toate din categoria de lux, foarte scumpe.

Cei doi soți au încercat să le explice carabinierilor că au cumpărat toate produsele, dar până la urmă s-a dovedit că toate erau, de fapt, furate.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru furt calificat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri