Sari la conținut

Cine este Marilou Danley, iubita criminalului de la Las Vegas

Marilou Danley, prietena autorului masacrului de la Las Vegas s-a urcat marți seara într-un avion cu destinația Statele Unite. Danley a părăsit Manila neînsoțită, dar va fi așteptată de FBI la sosirea ei în SUA, a spus un oficial citat de Reuters.

marilou fb 2

FOTO: Facebook

Marilou Danley, despre care autoritățile americane spun că este o „persoană de interes” în cadrul anchetei, a sosit în Filipine în septembrie, iar reîntoarcerea în Statele Unite a fost coordonată cu reprezentanții FBI, au precizat surse din poliție și imigrație, așadar nu s-a aflat în țară la momentul atacului.

Forțele de ordine au reușit să o găsească cu ușurință pentru că Stephen Paddock i-a folosit datele de identitate la hotelul Mandalay, locul de unde bărbatul a tras în oamenii strânși la concert.

Polițiștii au descoperit de asemenea că Paddock a transferat 100.000 de dolari în Filipine, cu o săptămână înainte de atac.

Potrivit Business Insider, o cunoștință apropiată de-a femeii a declarat că „nu a avut de-a face cu acel psihopat, biata femeie era în Filipine, își vizita familia”.

Pe profilul său de Facebook, dezactivat ulterior, Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani, se descrie drept „o mamă și bunică mândră, căreia îi place să își trăiască viața”.

Potrivit unei pagini de LinkedIn, femeia, care are și cetățenie australiană, a lucrat la un casino la Reno din 2010 până în 2013. Ea a fost căsătorită timp de 25 de ani cu Geary Danley, de care a divorțat în 2015.

O vecină de-a lui Marilou Danley și Stephen Paddock a declarat că cei doi erau destul de „închiși” și că „nu prea îi vedea”.

Duminică seara, prietenul acesteia, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a deschis focul de la etajul 32 al hotelului-cazinou din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de oameni adunați în fața cazinoului pentru un concert de muzică country, omorând cel puțin 59 și rănind peste 500, în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA.

Pe aceeași temă