Sari la conținut

David Beckham, depășit de propriul fiu în topul celor mai eleganți bărbați din lume

Sursa foto: GQ Magazine

Romeo Beckham, în vârstă de 12 ani, este prezent pentru prima dată în acest clasament faimos şi a reuşit să se situeze cu 21 de locuri mai sus decât tatăl său celebru. Astfel, Romeo, care a fost, recent, imaginea unei campanii a brandului Burberry, pentru care a primit un onorariu de 45.000 de lire sterline, a ocupat locul al 25-lea în topul GQ al celor mai eleganţi bărbaţi din lume, în timp ce tatăl lui a ocupat locul al 46-lea.

De asemenea, prinţul George a debutat şi el în topul GQ, pe locul al 49-lea, la doar câteva luni după ce pozat pentru un set de fotografii oficiale de Crăciun, realizate la Palatul Kensington. Bunicul său, prinţul de Wales, Charles, ocupă locul al şaptelea.

Primul loc a revenit actorului Eddie Redmayne, protagonistul filmului "The Theory of Everything", un lungmetraj biografic despre viaţa şi cariera astrofizicianului britanic Stephen Hawking.

Pe locul al doilea s-a clasat actorul Benedict Cumberbatch, starul unui alt film biografic recent, "The Imitation Game. Jocul codurilor", o peliculă ce prezintă viaţa şi cariera matematicianului Alan Turing.

Locul al treilea a revenit actorului Jamie Dornan, care va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey".

Topul 10 al celor mai eleganţi bărbaţi din lume este completat de rockerul Alex Turner, prezentatorul TV Nick Grimshaw, actorul Idris Elba, prinţul Charles, actorul Douglas Booth, modelul David Gandy şi producătorul David Furnish.

Sursa foto: GQ Magazine

O prezenţă surprinzătoare în acest top este fotbalistul Wayne Rooney, clasat pe locul al 26-lea, iar în primele 50 de poziţii se află şi alţi câţiva bărbaţi celebri britanici, precum cântăreţul David Bowie, clasat pe locul al 15-lea.