Declarație șocantă a lui Adele către fani: „Vă provoc. Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”

Data actualizării: Data publicării:
cântăreața britanică Adele gesticulează pe scenă
Adele. Foto: Profimedia Images

Cântăreața britanică Adele a condamnat, într-o declarație făcută publicului prezent la un spectacol ținut la Caesars Palace, Las Vegas, obiceiul pe care îl au unii fani care aruncă cu diverse lucruri către artiștii aflați pe scenă, informează The Guardian. Adele le-a spus fanilor săi că „i-ar ucide” dacă ar încerca ceva similar cu ea.

„Ați observat cum sunt unii oameni, lipsiți complet de bun simț și care uită normele de etichetă la astfel de show-uri? Oameni care aruncă cu tot felul de rahaturi pe scenă, i-ați văzut?”, a spus Adele.

„Vă provoc. Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine și îl omor”.

Artista britanică a aruncat un tricou spre public și a glumit apoi: „Nu mai aruncați cu lucruri către artist”.

Săptămâna trecută, artista Pink a oprit un show ținut la Londra, după ce un fan a aruncat pe scenă cu o sacoșă care conținea cenușa mamei sale.

„Asta e mama ta?”, a întrebat Pink. „Nu știu ce să spun despre asta”.

Tot săptămâna trecută, cântăreața de muzică country Kelsea Ballerini a fost lovită în față de un obiect în timpul unui concert ținut în Idaho.

Luna trecută, artista pop Bebe Rexha a fost lovită în față cu un telefon aruncat din public la un concert în New York. În urma loviturii, Bebe Rexha s-a ales cu un ochi vânăt, iar persoana care a aruncat telefonul a fost ulterior arestată.

De asemenea, în urmă cu un an, un fan din Toronto a aruncat cu o păpușă spre Lady Gaga.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri