Doi părinți au primit urna cu cenușa fiului lor mort, dar după câteva luni s-a dovedit că acesta era în viață

Data actualizării: Data publicării:
tanar cu act de identitate in mana
Tyler Chase FOTO: captură video KPTV

Un tânăr de 23 de ani, internat într-un centru de recuperare, declarat mort în septembrie 2023, s-a dovedit a fi în viață după câteva luni. Pentru familie întâmplarea a fost extrem de traumatizantă având în vedere faptul că, după declararea decesului, a primit și urna cu cenușa fiului lor.

Tyler Chase, din Portland, SUA, a fost declarat mort din cauza unei supradoze de droguri, pe 11 septembrie 2023. Tânărul de 23 de ani era într-un centru de recuperare de mai multe luni, după ce s-a luptat ani în șir cu dependența de droguri.

De câțiva ani de zile tânărul plecase de acasă și nu mai ținea legătura cu părinții lui. Aceștia au fost șocați să afle că Tyler a murit, după ce centrul în care era internat acesta le-a trimis certificatul de deces și urna cu cenușa lui, potrivit Yahoo News.

Numai că, la câteva luni distanță s-a dovedit că Tyler era în viață și, prin urmare, părinții lui primiseră în urmă cenușa altei persoane.

Tyler își vedea de viața lui, dar la un moment dat și-a dat seama că i se anulaseră ajutoarele alimentare. Când s-a interesat să vadă ce s-a întâmplat, el a fost uimit să constantate că a fost declarat mort.

Angajații Departamentului de Servicii Sociale din Oregon au fost și ei încurcați de situație.

Mi-au cerut acte de identitate și le-am dat. Apoi au părut la fel de confuzi ca și mine și mi-au spus că în documentele lor eram trecut ca fiind decedat”, a declarat Tyler Chase pentru o televiziune locală.

Ulterior s-a stabilit și cum s-a produs această confuzie. Se pare că un bărbat a fost găsit mort în luna septembrie, având asupra lui portofelul lui Chase în care se afla și un permis de conducere temporar cu numele lui, dar fără fotografie.

În baza acestor probe, serviciul de medicină legală l-a identificat pe decedat ca fiind Tyler Chase. Autoritățile au informat familia cu privire la deces, iar pe data de 1 octombrie cadavrul a fost incinerat.

Polițiștii cred că bărbatul decedat i-a furat portofelul lui Chase în perioada în care amândoi erau internați într-un centru de recuperare pentru dependenți de droguri.

„Prin urmare, au găsit un act de identitate fără fotografie, care era deteriorat și pătat și au ajuns la concluzia că ăsta este Tyler John Chase”, a spus tânărul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri