Doi tineri s-au căsătorit din dragoste, apoi tatăl miresei a angajat un asasin. Ce a urmat este cutremurător

Data publicării:
Amrutha Varshini
FOTO: FAcebook/ Amrutha Varshini

În urmă cu un an de zile, în ziua nunții lor, doi tineri din India erau cei mai fericiți din lume, pentru că se căsătoriseră din dragoste, așa cum rar de întâmplă în societatea lor, unde, de regulă, nunțile sunt aranjate.

Cei doi nu și-au dat seama că erau deja în pericol.

La mai puțin de o lună, când cei doi ieșeau de la cabinetul unui medic din orașul din sudul țării în care s-au născut și au crescut, un bărbat înarmat cu un cuțit uriaș a venit din spatele lor și l-a lovit de două ori pe bărbat - Pranay Perumalla, 23 de ani - ucigându-l pe loc. Soția lui, Amrutha Varshini, 21 de ani, a privit șocată scena.

Pranay era Dalit, o castă din care fac parte oameni de rând, în timp ce Amrutha aparținea unei caste superioare. Tatăl ei, un bărbat bogat și puternic, a considerat căsătoria fiicei sale o umilire de neacceptat, așa că a angajat un asasin să îi ucidă ginerele și să rezolve definitiv problema, relatează The Washington Post.

Amrutha și Pranay s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit imediat. Ea este fiica unui dezvoltator imobiliar extrem de bogat din Miriyalaguda, iar el a fost fiul unui funcționar la o companie de asigurări.

Amrutha nici nu avea voie să comunice cu persoane care făceau parte din clase inferioare. Atunci când s-a îndrăgostit de un tânăr Dalit, părinții ei au obiectat vehement, dar tinerii și-au urmat inima.

Amrutha și Pranay plănuiau să plece din țară și să stabilească în Australia, pentru că își dăduseră seama că erau în pericol. Urmau să facă asta după ce li se năștea copilul, pentru că ea era însărcinată în luna a 5-a atunci când i-a murit soțul.

După crima brutală, poliția a declanșat o anchetă, iar tatăl miresei, Maruti Rao, a fost arestat. Bărbatul i-a plătit unui asasin 138.000 de dolari pentru a-i ucide ginerele. Autoritățile au mai arestat alte șase persoane care au avut legătură cu cazul.

Acum, Amrutha și fiul ei de câteva luni locuiesc la părinții lui Pranay. „Tatăl meu a comandat ca soțul meu să fie ucis”, a spus tânăra, explicând astfel de ce, în acest moment, nu mai comunică deloc cu familia ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri