Două persoane s-au sinucis la metroul din Paris, coborând pe șine și așteptând să fie lovite de tren

Data actualizării: Data publicării:
statie metrou paris
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Două persoane fără adăpost, un bărbat şi o femeie, au murit în noaptea de miercuri spre joi după ce au fost lovite de o garnitură de metrou la Paris, informează pompierii, compania de transport public din capitala Franţei (RATP) şi surse apropiate de dosar, relatează AFP.

În jurul orei locale 00:45 (22:45 GMT), în staţia de metrou Gaîté, situată în al XVI-lea arondisment al capitalei, "două persoane au coborât din proprie iniţiativă pe şine şi au fost lovite de garnitura care venea în staţie", a precizat RATP la solicitarea France Presse.

"A fost deschisă o anchetă de către poliţie pentru a stabili circumstanţele exacte ale acestei drame", a adăugat ea, potrivit Agerpres.

"Este vorba de două persoane care par să fie fără adăpost", a declarat o sursă apropiată de dosar.

Patru "martori şocaţi" ai accidentului, care a avut loc pe linia 13 a metroului parizian, au fost preluaţi de salvatori, potrivit pompierilor.

"Testele de alcoolemie şi de consum de droguri" ale mecanicului garniturii de metrou s-au dovedit a fi negative, a precizat RATP, adăugând că "a fost înfiinţată imediat o celulă de ajutor pentru victime".

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri