Facebook a afișat baloane și confetti la mesajele cu decese în cutremurul din Indonezia

Data publicării:
indonezia baloane facebook

Facebook și-a cerut scuze pentru că a afișat baloane și confetti la mesajele despre cutrumurul din Indonezia, în care au murit cel puțin 347 de oameni, transmite BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un cutremur cu magnitudinea 6,9 a lovit insula Lombok sâmbătă. Cel mai recent bilanț publicat astăzi arată că cel puțin 347 de oameni au murit, iar mii de oameni au rămas fără case.

Mulți indonezieni au vorbit despre cutremur pe Facebook și au folosit cuvântul „selamat”, care înseamnă „în siguranță” sau „teafăr”, dar care poate înseamna și „felicitări”. Astfel, a fost declanșată o animație de sărbătoare, cu baloane și confetti.

„Funcția este disponibilă la scară largă. Cu toate acestea, regretăm că a apărut în acest context nefericit și am închis de atunci funcția, la nivel local”, a spus o purtătoare de cuvânt a rețelei de socializare Facebook. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri