Femeie torturată și violată de șapte polițiști, în timp ce era deținută ilegal. Cum s-a declanșat coșmarul

Data actualizării: Data publicării:
Spital în Jaipur, India

O femeie ar fi fost torturată și violată de către șapte ofițeri de poliție, în timp ce era deținută ilegal într-o închisoare din India. Femeii de 35 de ani i-au fost smulse unghiile în timpul calvarului care s-a desfășurat într-o secție de poliție din Sardarshahar, districtul Rajasthan Churu, acuză soțul ei, relatează Times of India.

Bărbatul a mai spus că fratele lui de 22 de ani, Nemichand, a fost ucis în timp ce a fost deținut la aceeași secție de poliție. O anchetă judiciară a fost declanșată și ofițerii implicați au fost deocamdată suspendați, potrivit aceleiași surse.

Surse oficiale afirmă că Nemichand a fost arestat sub acuzația de furt pe data de 6 iulie, iar după câteva ore a fost transferat la spital, unde a murit câteva ore mai târziu. Însă fratele tânărului decedat afirmă că acesta a fost ridicat de autorități pe data de 30 iunie, a fost deținut ilegal timp de 6 zile, iar apoi a fost ucis, cumnata lui fiind martoră la scene.

Bărbatul susține că soția lui a fost torturată și violată în grup de ofițeri tocmai pentru că a fost martoră la crimă.

Femeia a fost internată într-un spital din Jaipur, iar, între timp, familia ei a înaintat un memoriu autorităților și a cerut să se facă dreptate.

ONG-urile susțin cauza femeii. „Cerem pedepsirea polițiștilor acuzați. Vom organiza și proteste pentru a ne asigura că victimei i se va face dreptate”, a declarat Sunil Kranti, reprezentanta unui ONG.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri