Glume prezidențiale la Casa Albă

Data publicării:
tuns

Preşedintele şi-a făcut apariţia pe piesa rapperul DJ Khaled, intitulată „Tot ceea ce fac este să înving."„ Cum vă place noua mea piesă de deschidere?", a întrebat președintele.

Barack Obama spune că în cel de-al doilea mandat la Casa Alba este în căutarea unor noi provocări. „Îmi dau seama că slujba asta îşi pune amprenta. Înţeleg că al doilea mandat are nevoie de o infuzie de energie nouă, că trebuie să încerc lucruri noi. Am vorbit cu echipa mea despre asta. Am fost dispuşi să încercăm orice, aşa că am împrumutat unul dintre trucurile lui Michelle". Au urmat câteva fotografii cu președintele având...breton.

Liderul de la Casa Albă a arătat că are şi talent actoriesc. Într-un filmuleţ regizat de Steven Speilberg, l-a imitat pe Daniel Day Lewis, laureat cu Oscar pentru rolul preşedintelui Abraham Lincoln.

Lucru rar, Barack Obama s-a referit şi la culoarea pielii sale, atunci când le-a cerut republicanilor să fie mai cooperanţi cu minorităţile: 

A fost cea de-a 99-a ediție a Dineului Corespondenților de la Casa Albă, cină festivă organizată anual pentru mass-media de la Washington.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri