Galerie Foto Grav bolnavă, actrița de filme pentru adulți Jenna Jameson a fost părăsită și este în divorț

Data actualizării: Data publicării:
jenna (8)
Jenna Jameson FOTO: Getty Images

Jenna Jameson, fost star de filme pentru adulți, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu o lună că starea ei de sănătate s-a ameliorat, la 2 ani după ce medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit. Însă acum actrița trece din nou printr-o perioadă grea, după ce soția ei a confirmat că a solicitat anularea căsătoriei după mai puțin de 1 an de la oficializarea relației.

Jessi Lawless a confirmat zvonurile care circulau despre o posibilă rupere a relației și a dezvăluit motivele. Într-un videoclip intitulat „S-a terminat”, care a fost distribuit pe rețelele sociale pe 16 aprilie, Lawless, în vârstă de 40 de ani, a spus: „Există o mulțime de zvonuri că Jenna și cu mine vom divorța. Și fac acest videoclip pentru a confirma că așa este", potrivit People.

Jenna Jameson și Jessi Lawless FOTO: Instagram/ Jenna Jameson
Jenna Jameson și Jessi Lawless FOTO: Instagram/ Jenna Jameson

Lawless a spus că ea a depus o cerere de anulare care „nu ar trebui să dureze mult până să fie finalizată”. Ea și Jameson, 50 de ani, fostă vedetă de film pentru adulți, s-au căsătorit în Las Vegas pe 23 mai 2023, după ce s-au logodit cu o lună mai devreme.

„I-am spus la începutul relației noastre că trag linie până la băut, care i-a adus atât de multe probleme în viață, și nu voi tolera asta deloc, în nicio circumstanță”, a spus Lawless.

Lawless, care este antreprenoare și personalitate pe rețelele sociale, a mai povestit că Jameson a mers recent la Chicago, pentru primul eveniment la care a participat de când s-au căsătorit.

Este prima dată când a fost departe de mine... S-a dus la Chicago și a început să bea. Și apoi, când am confruntat-o despre asta, a încercat să mintă până când i-am spus că am poze. A recunoscut, evident. Nici măcar nu aveam poze... Știam că bea", a mai spus aceasta.

Lawless a mai menționat în videoclip că Jameson „nu avea nicio remuşcare” şi a vrut să o învinovăţească pe Lawless. „Nu înțeleg cum poate să fie vina mea. Poate că nu ar fi trebuit să am aşteptări atât de mari”, a mai spus ea.

„Sunt sigură că vei vedea asta, Jenna. Te iubesc din toată inima mea. Și chiar îți doresc numai bine", și-a încheiat aceasta mărturia.

La scurt timp după postarea videoclipul lui Lawless, Jameson a scris pe Instagram Stories că se abține de la comentarii, „cu eleganță”.

Purtătorul ei de cuvânt a refuzat să comenteze pentru People subiectul, însă Jameson a spus: „Cercetarile au arătat că empatia și înțelegerea sunt răspunsuri mai bune la dependență decât judecata, umilirea și moralizarea”„Iubirea și sprijinul necondiționat pot fi cele mai bune lucruri pe care le poți face”, a adăugat ea.

Jameson, care a mai fost căsătorită de două ori, are trei copii din relațiile anterioare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri