Sari la conținut

Întrebările neobişnuite la care a trebuit să răspundă Vladimir Putin

Astfel, o femeie i-a cerut lui Putin să îi spună soţului prietenei ei, care este militar în retragere, să îi permită acesteia să îşi cumpere un câine drept cadou la împlinirea a 40 de ani. „Vă rog să-i spuneţi doar atât: Boris, te înşeli! Las-o pe soţia ta să aibă un câine! Am încercat deja totul”, a afirmat ea, relatează Moscow Times, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

Putin a glumit că soţul va spune: „rezolvă-ţi întâi propriile probleme”, ca răspuns la un ordin pe care i l-ar da, iar acesta ar fi un răspuns justificat. El i-a sugerat să îşi lase prietena să îşi exercite şarmul asupra soţului ei.

„Putem stabili un plan de acţiune. De exemplu, noi doi împreună să îi cerem lui Boris să meargă să se vadă cu soţia lui, Elena, iar Elena i-ar putea spune: Nu, nu am nevoie de un câine, voi face ce vrei. Şi sunt sigur că va primi nu numai un câine, ci şi un elefant, mai ales dacă spune acest lucru la momentul şi locul potrivit. El ar putea să îi promită chiar şi o haină de blană”, a răspuns preşedintele.

Un băieţel în vârstă de patru ani din oraşul Nalcik, în republica din Caucazul de Nord Kabardino-Balkaria, a întrebat câte ore doarme Putin. „Este extraordinar că îţi place să dormi. Aceasta înseamnă că vei fi un preşedinte bun”, i-a răspuns Putin, fără alte detalii.

V. Putin: „Oricât de urât a fost regimul lui Stalin, cu toate represiunile şi deportările etnice, nu a încercat niciodată să extermine” un grup etnic