Kevin Clark, toboșarul adolescent din "School of Rock", a murit la 32 de ani

Data publicării:
school of rock
Sursa foto: captură video YouTube

Kevin Clark, tânărul care l-a jucat pe toboșanul adolescent Freddy Jones în filmul "School of Rock", a murit miercuri, a anunțat presa americană, citată de revista Variety. Clark avea 32 de ani.

Potrivit poliției locale, Clark se afla pe bicicletă și pedala prin cartierul Avondale din Chicago, când a fost lovit de un autoturism Hyundai Sante Fe, în jurul orei 1.20. Tânărul a fost transportat la spital, însă a fost pronunțat mort la 2.04 dimineața, au anunțat autoritățile comitatului Cook și departamentul de pompieri din Chicago, citate de Chicago Sun-Times.

Tânara de 20 de ani care se afla la volan și l-a lovit pe Clark nu a fost arestată, însă urmează să apară în fața unei instanțe.

Singurul rol interpretat de Kevin Clark a fost în filmul "School of rock", alături de Jack Black. Clark a fost pasionat de mic de tobe, iar asta l-a ajutat să obțină rolul lui Freddy "Spazzy McGee" Jones la vârsta de 12 ani.

Actorul Jack Black a transmis pe Instagram un mesaj după moartea lui Clark.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Vești devastatoare. Kevin a murit. Mult prea devreme. Suflet frumos. Atât de multe amintiri. Sfâșietor. Transmit dragostea mea familiei lui și întregii comunități school of rock", a scris Jack Black pe Instagram.

În 2018, cei doi s-au reîntâlnit la un concert Tenacious D în Chicago, unde Clark i-a dăruit lui Black un tricou cu formația Dreadwolf, trupa lui Clark.

Kevin Clark nu a continuat actoria după "School of Rock", el implicându-se în muzică și lucrând la o cafenea Starbucks.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri