„Mă urmărea în drum spre casă și vindea cuțite din cutia pentru prânz”. Nikolas Cruz, prin ochii unei foste prietene

Data actualizării: Data publicării:
nikolas cruz
Ca să justifice masacrul comis de Nikolas Cruz la școala din Florida, soldat cu 17 morți, avocații au dat vina pe mama lui. FOTO: Guliver/GettyImages

Nikolas Cruz avea un comportament violent și a amenințat să ucidă părinți, elevi, prieteni și iubiți, spune o fostă colegă de-ale tânărului, care a acordat, marți, în exclusivitate, un interviu pentru postul american de televiziune ABC.

Nikolas Cruz
@Guliver/GettyImages

„Vorbea despre cum o să ne omoare părinții, prietenii, iubiții și iubitele”, a spus Ariana Lopez pentru emisiunea „Good Morning America”.

Lopez a mărturisit că nu puține erau lucrurile care o îngrozeau la comportamentul lui Cruz. Prietenia dintre cei doi a început normal, însă legătura s-a răcit curând, după ce acesta a început să posteze poze cu arme pe site-urile de social media unde avea conturi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Obișnuia să vândă cuțite din cutia de prânz, fapt pe care l-am considerat nebunesc având în vedere că aceasta este o școală. Spunea ceva de genul: 'Bună, nu vreți niște cuțite?'”, a mai declarat fata.

Cruz i-a mărturisit colegei lui că „susține teroriștii sirieni” și spunea că toți cei care aveau curajul să-l contrazică „ar trebui să moară”. Adolescenta a mărturisit că tânărul o urmărea în drumul spre casă, atunci când pleca împreună cu alte colege de la școală.

Nikolas Cruz
@Guliver/GettyImages

„Posta poze cu 15 sau chiar mai multe arme așezate pe patul lui. Puteai vedea chiar și un geamantan în background. Era ceva obișnuit pentru el”, a spus Lopez. 

Miercurea trecută, Nickolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a omorât 17 oameni într-un atac armat care a avut loc la Liceul Marjory Stoneman Douglas High School din Parkland, Florida. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri