Moartea misterioasă a unei vedete pe Instagram. Cadavrul ei a fost găsit complet dezbrăcat, la marginea unui drum

Data actualizării: Data publicării:
Alexis Sharkey
Alexis Sharkey FOTO: Instagram/ Alexis Sharkey

Cadavrul complet dezbrăcat al unei influencerițe cunoscute a fost găsit pe marginea unui drum, la două zile după ce a dispărut.

Rămășițele lui Alexis Sharkey au fost descoperite duminică - a anunțat mama ei, Stacey Clark Robinault - la două zile după ce a fost văzută în viață ultima dată acasă, în Houston, Texas, potrivit NBC News.

Trupul tinerei a fost găsit de un angajat de la Drumuri din Houston, după ce a observat o pereche de picioare care ieșeau de sub niște tufișuri.

Alexis nu avea răni vizibile pe corp, iar cauza morții ei este încă un mister. Departamentul de poliție din Houston investighează moartea tinerei, iar o autopsie, probabil, va stabili cum a murit.

Anunțând tragica veste, mama tinerei a scris pe o rețea socială: „Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi... Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, Iubire”.

Anchetatorii nu au oferit detalii exacte despre locul în care a fost găsită sau despre modul în care ar fi putut să moară.

Alexis, o influenceriță pe Instagram care oferea sfaturi despre îngrijire și frumusețe, a fost văzută ultima dată vineri, acasă. Soțul ei îngrijorat și-a sunat soacra care locuiește în Youngsville, Pennsylvania, și i-a spus că aceasta a dispărut.

Alexis
Alexis Sharkey FOTO: Instagram/ Alexis Sharkey

Mama ei a descris-o ca fiind o fire foarte independentă, dar niciodată nu ar fi dispărut fără să spună cuiva unde se află.

Moartea tinerei este anchetată de polițiștii din Houston.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri