Video Momentul în care o majoretă care și-a îngropat nou-născutul în curte este declarată nevinovată de crimă

Data actualizării: Data publicării:
majoreta condamnata Skylar Richardson

O adolescentă din Ohio care și-a îngropat bebelușul în curte, imediat după ce a născut în secret, a fost declarată, joi, nevinovată de crimă.

Skylar Richardson, în vârstă de 20 de ani risca închisoarea pe viață pentru fapta ei. Procurorii o acuzau de crimă în formă agravată, omor prin imprudență, abuz al unui cadavru și punerea în pericol a unui copil, potrivit CNN.

După ce au deliberat timp de trei ore, membrii juriului au declarat-o pe tânără nevinovată. Ea a fost însă acuzată de abuz asupra unui cadavru și riscă acum minim un an de închisoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fata plângea incontrolabil și tremura, atunci când a fost citit verdictul, în sala de judecată.  Ea le-a transmis părinților ei că-i iubește, în timp ce era dusă cu cătușele la mâini de polițiști. Mama ei i-a răspuns: „Te iubim și noi .. O să fie bine.”

Tânăra așteaptă acum pedeapsa finală. Pentru fapta sa, în anumite condiții, pedeapsa minimă poate fi de șase luni de detenție, în Ohio.

Skyler și-a îngropat copilul în curte, la scurt timp după naștere

Într-o noapte din mai 2017, Skylar a născut o fetiță, al cărei nume ar fi fost Annabelle. Ea a îngropat apoi bebelușul în curtea din casa părinților ei, unde locuia. La două luni, ea a povestit întâmplarea unui medic ginecolog, care a anunțat poliția.

Procurorii spun că adolescenta și-a omorât copilul pentru ca acesta să nu intervină în viața ei perfectă. Ei o acuză de asemenea că ar fi ars bebelușul înainte să-l îngroape, existând dovezi că trupul ar fi fost ars.

Skyler spune că a aflat că este însărcinat cu o lună înainte să nască, moment în care aceasta se despărțise de iubitul ei, tatăl copilului. Ea a declarat că a crezut că bebelușul era mort atunci când l-a născut.

„Și-a îngropat fata și a marcat mormântul cu flori. Nu a aruncat cadavrul la gunoi”, spune avocatul fetei.

Procurorii nu au putut dovedi că bebelușul era viu în momentul nașterii, ceea ce a cântărit mult în decizia juriului.

Redactor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri