Video Momentul în care un bolovan uriaș cade peste un camion. Șoferul a supraviețuit miraculos

Data actualizării: Data publicării:
CreepyvideofromPeruOnamountainserpentinealandslidecausedgiantboulderstofallontotheroadcrushingtwotrucks--Oneoftheboulde-ezgif.com-resize

Mai multe camioane care circulau pe un drum din districtul San Mateo, din Peru, au fost surprinse de o cădere masivă de pietre. O cameră de bord filmează momentul în care un bolovan uriaș cade violent peste un camion.

Imaginile filmate de o cameră de bord surpind momentul în care două camioane sunt distruse de bolovani uriași care au căzut sâmbătă de pe versantul unui munte din Peru. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mod miraculos, ambii șoferi ai celor două camioane distruse au supraviețuit. Cu toate acestea, încărcătura lor a fost zdrobită și o porțiune a drumului a fost distrusă. Potrivit autorităților, a fost nevoie de patru ore pentru a elibera drumul. 

Între timp, o anchetă este în desfășurare pentru a înțelege cauza exactă a accidentului. Oficialii cred că ploile din regiune ar fi putut duce la destabilizarea terenului.

În urmă cu mai bine de un an, țara s-a confruntat cu o tragedie când zeci de oameni au fost uciși din cauza alunecărilor de teren din cauza ploii constante. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri