Video Momentul în care un Porsche spulberă un troleibuz, rănind zeci de oameni. Șoferița avea 43 de amenzi la activ și era băută

Data publicării:
accident

Presa din Chișinău a publicat o înregistrarea realizată de un șofer în care se vede cum s-a produs accidentul grav de săptămâna trecută, informează Publika.md.

O femeie aflată la volanul unui autovehicul Porsche Cayenne a intrat într-o intersecție din Chișinău pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un troleibuz care se deplasa regulamentar. În urma coliziunii, pasagerul din mașină a murit pe loc, iar peste 20 de persoane din mijlocul de transport în comun au fost rănite.

Momentul impactului a fost suprins de un șofer aflata în trafic cu o cameră de bord.

Femeia de 33 de ani aflată la volanul mașinii Porsche a fost rănită grav și medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Femeia avea o alcoolemie de 2,15 g/l alcool în sânge în momentul producerii accidentului. Totodată, avea 43 de sacțiuni contravenționale la activ și efectuase recent o pedeapsă de 6 luni de închisoare pentru producerea unui accident rutier.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri