Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr în bazin de pe o platformă înaltă de 10 metri

Data actualizării: Data publicării:
austria
Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr în bazin de pe o platformă înaltă de 10 metri FOTO: Heute

Momentul înfiorător în care un salvamar din Austria l-a împins cu piciorul pe un tânăr în bazinul de înot, de pe o platformă înaltă de 10 metri, a fost surprins pe cameră. Imaginile s-au răspândit repede, astfel că au fost declanșate mai multe anchete.

Miercuri, compania a anunțat că salvamarul și-a pierdut locul de muncă, contractul fiind încheiat „pe cale amiabilă”. Bernhard Pospisil, purtătorul de cuvânt al procuraturii din Steyr, spune că bărbatul în cauză și-a recunoscut greșeala și o regretă, potrivit Heute.

Peter Hochgatterer, directorul general al Steyrer Stadtbades, a declarat: „Toți cei implicați, inclusiv salvamarul, au știut din start că acest comportament este inacceptabil. Mărturiile și filmulețul nu au făcut decât să confirme asta. În acest sens, încetarea pe cale amiabilă a raportului de muncă este o consecință logică".

Poliția și procuratură au declanșat o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut pe data de 13 august, la Steyrer Stadtbades. Martorii au spus că un tânăr care stătea pe platforma de la 10 metri a refuzat să coboare. După ce alți doi salvamari au încercat fără succes să-l convingă să elibereze platforma, cel de-al treilea a intervenit în forță și l-a împins cu piciorul.

După incident, angajatul în cauză a plecat în concediu, în timp ce compania angajatoare a deschis o anchetă internă. Steyrer Stadtbades a confirmat pentru presă incidentul și a spus că se va asigura că „va oferi în continuare momente plăcute și confort vizitatorilor”.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri